Wątek: Powrót na prawo jazdy po 8 latach

tło aplikacji mobilnej aplikacja mobilna prawo-jazdy-360 tło aplikacji mobilnej

Pobierz aplikację i rozwiązuj testy na prawo jazdy bez potrzeby korzystania z Internetu!

26 stycznia 2025 00:17
(Gość)
Użytkownik

Witam, 

Jak miałam 18 lat nie zdałam z 5 razy egzaminu praktycznego . Chciałabym wrócić do tematu i spróbować jeszcze raz. Nie wiem jak ugryźć temat i gdzie sie udać najpierw.  Wiem,że muszę powtórzyć badania lekarskie i nowe zdjęcia ale nie gdzie zacząć , po kolei gdzie sie udawać i jak załatwiać . Proszę o pomoc. Nie mam znajomych i przyjaciół o których mogłabym o to zapytać.  

23 lutego 2025 15:15
(Gość)
Użytkownik

Hej,  robisz nowe  badania, zdjęcie i zanosisz tam gdzie zanosiles pierwszy raz badania. I to tyle  i zapisujesz się na egzamin w word (możesz to zrobić  na stronie infocar).

Możesz też  ewentualnie zadzwoń do swojej starej szkoły jazdy wykup sobie jakieś dodatkowe godziny 

24 marca 2025 18:50
(Gość)

CytatZamieszczone przez (Gość)

Witam, 

Jak miałam 18 lat nie zdałam z 5 razy egzaminu praktycznego . Chciałabym wrócić do tematu i spróbować jeszcze raz. Nie wiem jak ugryźć temat i gdzie sie udać najpierw.  Wiem,że muszę powtórzyć badania lekarskie i nowe zdjęcia ale nie gdzie zacząć , po kolei gdzie sie udawać i jak załatwiać . Proszę o pomoc. Nie mam znajomych i przyjaciół o których mogłabym o to zapytać.  

Musisz wykonać badania, zdjęcia i zanieść do urzędu miasta po wydanie PKK (Profil kandydata na kierowcę) po odebraniu zanosisz PKK do tego Ośrodka ruchu drogowego w którym podchodzileś do egzaminu lub gdzie obecnie się znajdujesz i zostaje ci tylko uzgodnienie terminu. Kolejne informacje udzielą ci w ośrodku ruchu drogowego. Powodzenia.

24 marca 2025 18:51
(Gość)

CytatZamieszczone przez (Gość)

Witam, 

Musisz wykonać badania, zdjęcia i zanieść do urzędu miasta po wydanie PKK (Profil kandydata na kierowcę) po odebraniu zanosisz PKK do tego Ośrodka ruchu drogowego w którym podchodzileś do egzaminu lub gdzie obecnie się znajdujesz i zostaje ci tylko uzgodnienie terminu. Kolejne informacje udzielą ci w ośrodku ruchu drogowego. Powodzenia.

Odpowiedź