Wątek: Kraków

20 września 2015 13:30
(Gość)
Użytkownik

Szkoły w Krakowie.

29 października 2024 14:52
(Gość)

Polecam OSK Kormoran - najlepsza szkoła nauki jazdy w Krakowie! Zdałam teorię i praktykę za pierwszym podejściem i to głównie zasługa świetnego zespołu instruktorów. Kurs był prowadzony bardzo profesjonalnie, a każdy z instruktorów wniósł coś wyjątkowego do mojego procesu nauki. Wielkie uznanie dla Łukasza, który nadzorował cały proces szkolenia - jego doświadczenie było nieocenione. Bogdan mistrzowsko wytłumaczył mi technikę pokonywania łuku, co bardzo przydało się na egzaminie. Tomasz i pozostali instruktorzy również zasługują na wyróżnienie za ich cierpliwość i fachowe podejście. To, co wyróżnia Kormoran, to indywidualne podejście do kursanta i prawdziwe zaangażowanie w nauczanie. Nie chodziło tylko o "zaliczenie" kolejnych godzin, ale o rzeczywiste przygotowanie do samodzielnej jazdy. Jeśli szukacie szkoły jazdy w Krakowie, gdzie otrzymacie profesjonalne przygotowanie i wsparcie na każdym etapie kursu - OSK Kormoran to wasze miejsce. Dziękuję całemu zespołowi za pomoc w spełnieniu mojego celu!

Odpowiedź