Użytkownik
Szkoły w Warszawie.
Szkoły w Warszawie.
Dla mnie najważniejsze jest, żeby instruktor żył moją jazdą. Jak mam dwanaście pytań na minutę, to chciałbym, żeby mi na nie odpowiadał, a nie zasypiał. Niestety musiałem zmienić OSK, bo moja pierwotna szkoła mi nie odpowiadała. Udałem się na jazdy doszkalające i po dwóch nieudanych próbach za trzecim razem zdałem egzamin na prawo jazdy. Zachęcam do zapoznania się z ofertą: http://warszawskajazda.pl/jazdy-doszkalajace/
Polecam szkołę jazdy qmobil Nie mam zastrzeżeń do prowadzonego kursu, wszystko odbyło się OK.
Mogę polecić OSK Test Radosław Albrecht w Warszawie, ul. Długa 29. Cierpliwi instruktorzy, chętni wszystko wytłumaczyć. I dobrze przygotowują.
czy ktoś korzystał z w ciechanowie
Jak dla mnie najlepsza to IntroHL. Miałam podobne potrzeby jak poprzednicy, czyli zaangażowany instruktor, który odpowiada na każdą moją wątpliwość i tak też było. to zupełnie inna jakość zajęć praktycznych i teoretycznych. Wcześniej uczyłam się w innym OSK i nie byłam zadowolona. Po przepisaniu się do tej szkoły było dużo lepiej. Polecam IntroHL :D
Jeżeli macie za sobą kilka nieudanych prób na egzaminie w WORD, może warto zastanowić się nad ofertą .