Użytkownik
Pytania 100%te co na egzaminie zdane 74/74naprawdę WARTO!!!
Pytania 100%te co na egzaminie zdane 74/74naprawdę WARTO!!!
Zdałem dziś za 1 razem, polecam
Polecam ogromnie, sama podchodziłam odrobinę sceptycznie co do faktu pojawienia się tych pytań na egzaminie państwowym - mylnie. Naprawdę warto wykupić pakiet, i iść z większym spokojem na egzamin. Polecam !!!!
Fajnie, że trafiłam na tę stronke, pytania zgadzają się w 100%. W przeciwieństwie do tego co dostałam z ośrodka szkoleniowego. Warto wykupić sobie testy, aby na egzaminie pańswowym nie było zdziwienia, że nagle pojawiają się pytania, których wcześniej się nie widziało i mimo, znajomości zasad poruszania się po drodze można trafić na takie pytania, które nijak się mają do przepisów ruchu drogowego. Pomocna jest rónież zakłdka "statystyki", gdzie możemy sprawdzić ile procent zostało przerobinych wszystkich pytań i gdzie najczęsciej popełniamy błędy. Dziś zdane 74/74! Pozdrawiam i życzę powodzenia
Polecam za pierwszym razem zdałam 74/74 pkt, te same pytania co na stronie naprawde warto DZIEEKI :))
Polecam zdane 70/74 pytania w 100% się zgadzają
Za pierwszym razem-74/74.Warto, wszystkie te same pytania
Gorącą polecam stronę, zdałam bez najmniejszych problemów za pierwszym razem Emotikon smile
zdane za 1 razem polecam w 100 % naprawde warto
Polecam tą stronę, zdałam za pierwszym razem. Pytania w 100% zgadzają się z egzaminem państwowym Emotikon smile