Wątek: BŁEDY W PYTANIACH

24 stycznia 2022 09:05
(Gość)
Administrator

Dzień dobry, 

Chcielibyśmy zaznaczyć, że my - tj. firma Prawo Jazdy 360 - nie jesteśmy twórcami tych pytań, a jedynie udostępniamy je do nauki.
Wszystkie pytania, w takiej formie, z takimi odpowiedziami oraz materiałami audiowizualnymi, zostały stworzone i zaakceptowane przez Ministerstwo Infrastruktury i takie też pojawią się na egzaminach WORD. 

24 stycznia 2022 13:38
(Gość)
Użytkownik

Dzien dobry,

Rozumiem. To istotnie zmienia sprawę. Chociaż szkoda, że nie da rady tego poprawieć. Trudno się kłócić z ministerstwem raczej, choc WORD Radarowa w swoich źródłach filmowych pokazuje 

odwrotny przebieg sytuacji.

Dziękuję uprzejmie za odpowiedź i pozdrawiam

12 lipca 2022 08:09
(Gość)

Szkoda ze ministerstwo ukladajac pytania podaje bledne odpowiedzi jako prawidlowe w tak waznej sprawie jak udzielania pierwszej pomocy.

Miałem pytanie na kategorie A a ze jestem ratownikiem to wiem ze u dzieci masaz serca jest w sekwencji 15:2 a nie jak podaje ministerstwo 30:2 .... idziesz potem na egzamin Panstwowy i nie zdajesz bo masz dwie bledne odpowiedzi z zakresu KPP chociaz jestes ratownikiem z tytulem ktore dalo ci to samo Panstwo..... nonsens

12 lipca 2022 08:09
(Gość)

Szkoda ze ministerstwo ukladajac pytania podaje bledne odpowiedzi jako prawidlowe w tak waznej sprawie jak udzielania pierwszej pomocy.

Miałem pytanie na kategorie A a ze jestem ratownikiem to wiem ze u dzieci masaz serca jest w sekwencji 15:2 a nie jak podaje ministerstwo 30:2 .... idziesz potem na egzamin Panstwowy i nie zdajesz bo masz dwie bledne odpowiedzi z zakresu KPP chociaz jestes ratownikiem z tytulem ktore dalo ci to samo Panstwo..... nonsens

12 lipca 2022 08:10
(Gość)

5 września 2024 21:29
(Gość)

Dzień dobry robię egzamin na aplikacji i pokazuje mi ,że nie zdałem 10 pytań. Sprawdzając w teście liczę 3 ?

Odpowiedź