Wątek: Chce zacząć kurs na prawo jazdy w Poznaniu

6 lipca 2020 13:39
(Gość)
Użytkownik

Może ktoś z Was będzie w stanie polecić mi jakąś szkołę jazdy w Poznaniu, gdzie będzie można mieć teorię online i potem dość często jazdy, żeby to wszystko w miarę możliwie najkrótszym czasie dało się ogarnąć. Jak ktoś ostatnio robił kurs i ma jakiegoś polecanego instruktora to dajcie znać.

13 lipca 2020 13:35
(Gość)
Użytkownik

Jeśli szukasz dobrej opcji to zwróć uwagę na stronę . Teoria jest prowadzona online więc bardzo wygodna opcja dla wielu osób. Jeśli chodzi o jazdy to ja praktycznie jeździłam codziennie wiec szybko udało się kurs przejść. U mnie pod okiem Pana Rafała, ale z tego co wiem to można sobie indywidualnie wybierać instruktora.

12 sierpnia 2020 05:41
(Gość)
Użytkownik

CytatZamieszczone przez (Gość)

Jeśli szukasz dobrej opcji to zwróć uwagę na stronę . Teoria jest prowadzona online więc bardzo wygodna opcja dla wielu osób. Jeśli chodzi o jazdy to ja praktycznie jeździłam codziennie wiec szybko udało się kurs przejść. U mnie pod okiem Pana Rafała, ale z tego co wiem to można sobie indywidualnie wybierać instruktora.

a

12 lutego 2021 09:57
(Gość)
Użytkownik

Skontaktuj się ze szkołą Osk Pegaz. Pan Roman prowadzi i kurs online i potem jazdy i mogę go polecić. Naprawdę widać, że profesjonalista, który wie co robi i o czym mówi więc warto z jego usług skorzystać. Instruktorów jest tam kilku, ale jednak zawsze każdy sam decyduje pod czyim okiem będzie się przygotowywał.

Odpowiedź